Sezonowe warzywo. Wegetariańska uczta - Dominika Wójciak

Nowy produkt

Nowa książka Dominiki Wójciak z bezmięsnymi przepisami! "Sezonowe warzywo" to kolejna porcja prostych, smacznych i zarazem ciekawych potraw. Te 100 wegetariańskich przepisów (z wegańskimi i bezglutenowymi opcjami) zwyciężczyni Master Chefa pozwoli Ci na nowo odkryć sezonowe warzywa i owoce.

Więcej szczegółów

Sezonowe warzywo. Wegetariańska uczta - Dominika Wójciak 4.83 6

Twoja ocena została dodana.

Wystąpił błąd podczas dodawania oceny.

Tylko zalogowani klienci mogą oceniać produkty.

ocena: 4.83 / 5
Nie oceniłeś jeszcze tego produktu.
Liczba oddanych głosów: 6

56,46 zł brutto

-13%

64,90 zł brutto

Opis

Język:polski
ISBN:978-83-7642-963-2
Wydawnictwo:Pascal
Autor:Dominika Wójciak
Rok wydania:2017

Więcej informacji

100 przepisów, 256 stron, trzeci w pełni wegetariański tytuł Dominiki Wójciak - po tę książkę naprawdę warto sięgnąć!


Co zawiera "Sezonowe warzywo" - książka Dominiki Wójciak?

Tym razem Dominika Wójciak do swojej kuchni zabrała szparagi, pomidora i ogórka, brukselkę, cebulę, pietruszkę, fasolkę szparagową i wyczarowała z nich pyszne dania! Przygotuj kimchi z ogórków, szakszukę z botwiną, pomidory z grillowaną kukurydzą i czerwoną cebulą, spaghetti z brukselką i chili razem z Dominiką!

Dość gardzenia warzywami, bezlitosnego wyciągania ich na brzeg talerza, wyławiania z zupy. Grillowane dymki, spaghetti z ogórkiem, wędzone brownie z bakłażanem i ciasto pietruszkowe Dominiki Wójciak przekonają nawet roślinosceptyków do zakupów w najbliższym warzywniaku.

Basia Starecka, autorka bloga Nakarmiona Starecka,

zastępczyni redaktor naczelnej KUKBUK-a

 

Gotowanie nie musi być pracochłonne ani skomplikowane. Zwłaszcza gdy do dyspozycji masz świeże warzywa. Dominika wie, jak przyrządzić jarzyny, by nabrały wdzięku i zaciekawiły podniebienie. Grillowana fasolka szparagowa z kopytkami, słodka marchewka zestawiona z egzotycznymi wodorostami, chłodnik z małosolnych ogórków z awokado – to zaledwie kilka prostych pomysłów, które aż się proszą, żeby je wypróbować.

Małgosia Minta, dziennikarka, autorka książek kulinarnych i bloga Minta Eats

Opinie

Napisz opinię

Sezonowe warzywo. Wegetariańska uczta - Dominika Wójciak

Sezonowe warzywo. Wegetariańska uczta - Dominika Wójciak

Nowa książka Dominiki Wójciak z bezmięsnymi przepisami! "Sezonowe warzywo" to kolejna porcja prostych, smacznych i zarazem ciekawych potraw. Te 100 wegetariańskich przepisów (z wegańskimi i bezglutenowymi opcjami) zwyciężczyni Master Chefa pozwoli Ci na nowo odkryć sezonowe warzywa i owoce.

Produkty powiązane