Promocje

Nowe produkty

Ostatnio przeglądane

Bez jaj. Roślinna cukiernia - Agata Wilkowska

Nowy produkt

Roślinne pieczenie wcale nie jest trudne ani luksusowe czy elitarne - zapewnia Agata Wilkowska. Co znajdziecie w jej książce "Bez jaj"? Przepisy spod znaku #weganizmtonieluksus #veganfortheanimalsnotforhealth i #słodkiebezkompromisów! Znajdziecie też sporo inspiracji do szukania własnych smaków i eksperymentowania w kuchni.

Więcej szczegółów

Przedsprzedaż

Produkt dostępny od: 2019-02-27

Bez jaj. Roślinna cukiernia - Agata Wilkowska 5.00 2

Twoja ocena została dodana.

Wystąpił błąd podczas dodawania oceny.

Tylko zalogowani klienci mogą oceniać produkty.

ocena: 5.00 / 5
Nie oceniłeś jeszcze tego produktu.
Liczba oddanych głosów: 2

39,92 zł brutto

-20%

49,90 zł brutto

Opis

Liczba stron: 192
Okładka: miękka
ISBN: 978-83-271-2534-7
Wydawnictwo: Publicat
Autor: Agata Wilkowska
Rok wydania: 2019

Więcej informacji



Autorka zachęca:

Traktuj tę książkę jak notatnik. Zapisuj na marginesach swoje uwagi. Nie bój się jej ubrudzić. Niech leży w kuchni na stole i żyje własnym życiem. Byłoby mi smutno, gdyby stała się zakurzoną ozdobą na regale w salonie.

Przeczytaj ją, zaznacz przepisy, które chcesz wypróbować, i zabierz się do pracy. Cukiernictwo jest trochę magią, ale gwarantuję Ci, że szybko opanujesz jej tajniki i zaskoczysz nie tylko siebie, ale i swoich bliskich. Przekaż dalej to, czego się nauczysz, i twórz smakołyki razem z przyjaciółmi, wspólnie wyjadając kremy i resztki ciast. Właśnie to jest najlepsze! 

O autorce książki "Bez jaj. Roślinna cukiernia":

Agata Wilkowska – rocznik ’88, nieokiełznana w swoich pasjach, samozwańcza wegańska cukierniczka. Miesza, kręci, uciera, dekoruje. Rozbija utarte schematy, udowadniając, że pieczenie roślinne nie jest ani trudne, ani nudne. Uwielbia „podrabiać” tradycyjne wypieki, a tym samym uszczęśliwiać i zaskakiwać wszystkich łakomczuchów.

Opinie

Napisz opinię

Bez jaj. Roślinna cukiernia - Agata Wilkowska

Bez jaj. Roślinna cukiernia - Agata Wilkowska

Roślinne pieczenie wcale nie jest trudne ani luksusowe czy elitarne - zapewnia Agata Wilkowska. Co znajdziecie w jej książce "Bez jaj"? Przepisy spod znaku #weganizmtonieluksus #veganfortheanimalsnotforhealth i #słodkiebezkompromisów! Znajdziecie też sporo inspiracji do szukania własnych smaków i eksperymentowania w kuchni.

Produkty powiązane